Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good news για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ: Στέκεται στα πόδια του & παίζει μόνος του (βίντεο)

Ευχάριστα τα νέα για τον μικρούλη! 

 Ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης μίλησε για την υγεία του γιού του, ο οποίος πριν λίγους μήνες έφυγε για την Βοστώνη όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία. 

Όπως είπε ο μπαμπάς του, τα νέα για την υγεία του μικρού ήρωα - που συγκλόνισε και συγκίνησε το πανελλήνιο- είναι αρκετά ευχάριστα.

Ο Γιώργος Γλωσσιώτης δήλωσε στο EviaZoom και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη «Δόξα τω Θεώ όλα έχουν πάει καλά, ο μικρός έλαβε τη θεραπεία, έχουμε δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι που εκεί υστερούσαμε περισσότερο, και έχουμε μέλλον μπροστά μας. Ακολουθούμε ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες κλπ, αλλά όταν υπάρχει αποτέλεσμα δεν μας πειράζει, όλα πάνε καλά».

«Είναι Χαλκίδα, είναι στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει, τον βγάζουμε έξω στη παραλία και αύριο θα τον πάμε για το πρώτο του μπανάκι» συνέχισε ο ίδιος.

 

«Το παιδί πήρε την θεραπεία του και απο κει και πέρα δεν υπάρχει επαναληπτική δόση, η γονιδιακή θεραπεία είναι μία ένεση και τελείωσε. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομο, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι» είπε ο πατέρας του στο Eviazoom.

«Μιλάμε για πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι θαύμα! Μιλάμε για μία πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μία πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα...»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ