Son στα τουρκικά σημαίνει τέλος: Ο Μπουράκ Χακί ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την δικιά μας Χαρά Παππά

"Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε"

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Μπουράκ Χακί και της Χαράς Παππά, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια κοινού βίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

 

 

Το νεαρό μοντέλο πριν τη συμμετοχή της στο GNTM είχε μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το show, υπήρχε η σκέψη ο Τούρκος ηθοποιός να μετακομίσει στην Ελλάδα μόνιμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

 

 

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας 22 χρόνια, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι φήμες πως οι δυο τους θα παντρεύονταν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? I take photos as a return ticket to a moment otherwise gone ? #ruzgarhakki #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

 

 

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί σε τουρκικό μέσο, εξηγώντας τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους και βάζοντας τέλος στα σενάρια περί τρίτου προσώπου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gqmanoftheyear2018 @burak_hakki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις

 

 

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mutlu Yıllar ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burak Hakkı (@burak_hakki) στις

 

 

Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση - λόγω της καραντίνας - η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στο τουρκικό TV100.

 

 

 

Παράλληλα ο Μπουράκ Χακί διέγραψε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε με τη Χαρά Παππά και κράτησε μόνο μία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ