Οι πρώτες φωτογραφίες από το after wedding party του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη: Το ευτυχισμένο ζευγάρι, οι κουμπάροι, τα πεθερικά

Πλατιά χαμόγελα για το ζευγάρι και τους δικούς του ανθρώπους...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Λένα Δροσάκη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους.

Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή στα Βραχναίικα Πατρών, με κουμπάρους τον ηθοποιό Άγγελο Μπούρα και την δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη.

Μάλιστα, ο γαμπρός ανέβασε στα Instagram Stories του κατά τις πρώτες φωτογραφίες από το after wedding party που έκαναν με τις οικογένειες και τους στενούς τους φίλους.

Διαβάστε επίσης: Μυστικός γάμος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη: Που παντρεύτηκαν & το μωράκι που έρχεται (Φωτό)

Ο ευτυχισμένος γαμπρός πόζαρε με τους κουμπάρους, τα πεθερικά και τους γονείς του και όπως φαίνεται τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του πλέον, χάρηκαν ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου τους...

Κατά το έθιμο, ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον τόπο της νύφης - η Λένα Δροσάκη κατάγεται από την Πάτρα - ενώ οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός ήταν πολύ όμορφη μέσα στο κομψό νυφικό της, ενώ ο γαμπρός δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του!

Το μωράκι τους που πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία και την οικογένειά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on

Να ζήσουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ