Μυστικός γάμος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη: Που παντρεύτηκαν & το μωράκι που έρχεται (Φωτό)

Βίον Ανθόσπαρτον

Επτασφράγιστο μυστικό διατήρησαν τον γάμο τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη.

 

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού στην Πάτρα το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Βραχνέικα.

 

 

Τελικά το μυστικό αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι τους, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη που μοιράστηκαν αναρτήσεις και stories μέσω Instagram.

 

Στην εικόνα που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: “Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments” σχολίασε στην εικόνα που δημοσίευσε η Βένια Καραγιάννη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν ! @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venia Karagianni (@veniakaragianni) στις

 

 

H Λένα που φέτος την είδαμε στο σήριαλ του Alpha Έρωτας Μετά, έλαμπε μέσα στο λευκό μίνι αέρινο νυφικό της το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αδερφούλα μας νυφούλα #siblings #siblinglove #oursister #ourlove #wedding #festivallife ? @petrossofikitis #gracias #muchasgracias #paratodos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αlex? (@drosic__) στις

 

 

Η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην Λένα Δροσάκη, κάνοντάς της πρόταση γάμου.

 

 

 

«Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» την ρώτησε υπό τους ήχους των ντραμς να παίζουν. Η Άννα Βίσση κάλεσε την Λένα Δροσάκη να σηκωθεί με την ηθοποιό, ξαφνιασμένη να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος περίμενε να ακούσει την απάντησή της. «Δεν μου έχεις πει ακόμη το ναι;» την ρωτάει και τότε η ηθοποιός σπεύδει να του πει το πολυπόθητο «ναι», με τους θεατές να χειροκροτούν.

 

 

Ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της showbiz…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ