Συναντήσατε κάποιον από μια προηγούμενη ζωή σας; - 3 σημάδια που δείχνουν ότι τον έχετε ξαναγνωρίσει

Η σύνδεσή σας είναι σχεδόν τηλεπαθητική

1. Νιώθετε άμεση σύνδεση ή απωθητικότητα.

Όταν σκεφτόμαστε ανθρώπους από τις προηγούμενες ζωές μας, συχνά σκεφτόμαστε φίλους ή συγγενείς ή ακόμη και ανθρώπους που αγαπήσαμε. Συχνά, όταν συναντάς κάποιον που γνωρίζεις από την προηγούμενη ζωή σου, αισθάνεσαι άμεση σύνδεση.

Αλλά τι γίνεται με ένα άτομο που δεν σου αρέσει καθόλου; Μερικές φορές, μπορεί να νιώθεις αυτόματα πως απωθείσαι από κάποιους. Δεν έχει σημασία τι είναι, πιθανότατα είναι ένα σημάδι πως τους γνώριζες πριν...

2. Η σύνδεσή σας είναι σχεδόν τηλεπαθητική.

Δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι στέλνετε μεταξύ σας διανοητικά μηνύματα. Μπορεί να σκεφτείτε ένα άτομο και μόλις ένα δευτερόλεπτο αργότερα να λάβετε ένα SMS από αυτό, ή μπορεί να νιώσετε τι θα πει κάποιος πριν το κάνει. Είναι σαν να “διαβάζετε” το άλλο άτομο όπως ένα βιβλίο, σαν να γνωρίζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του χωρίς καν να σας τα πει. Είναι μια σύνδεση που είναι δύσκολο να εξηγηθεί και ακόμα πιο δύσκολο να απορριφθεί.

3. Το βλέπετε στα μάτια τους.

Έχετε κοιτάξει ποτέ κάποιον στα μάτια και να υπνωτιστείτε; Έχετε αισθανθεί σαν να έχετε ήδη κοιτάξει αυτά τα μάτια εκατομμύρια φορές πριν; Εάν αυτά τα μάτια σας φαίνονται οικεία, τότε ίσως είναι επειδή τα έχετε δει σε μια προηγούμενη ζωή σας. Εάν σας συμβεί ποτέ αυτό, δώστε προσοχή. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μάτια δεν αλλάζουν όταν περνάτε από τη μια ζωή στην άλλη, επιτρέποντάς μας να αναγνωρίσουμε τους πνευματικούς συντρόφους μας μέσα στο χρόνο, αναφέρει το Awaken.

Τι νομίζετε; Συναντήσατε κάποιον από μια προηγούμενη ζωή σας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ