Η Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτεί τις Hines και Henderson Park

Για την εξαγορά στην Κρήτη...

Η Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζοντας τους τομείς του realestateκαι τουρισμού, χρηματοδότησε την Ηines, διεθνή εταιρεία realestate, και την HendersonPark, ευρωπαϊκή πλατφόρμα επενδύσεων σε realestate, για την εξαγορά χαρτοφυλακίου πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη.

Tα ξενοδοχεία, συνολικής δυναμικότητας άνω των 1.000 δωματίων και έκτασης 67.000 τ.μ., είναι τα Hermes και Coral, 218 και 170 δωματίων αντίστοιχα, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τα Santa Marina Resort και ApolloniaResort, 208 και 336 δωματίων αντίστοιχα,στο Ηράκλειο και το SitiaBeachResort, 162 δωματίων, στη Σητεία. 

Όπως επισημαίνει η κυρία Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια, Επικεφαλής του Corporate και Investment Banking της Τράπεζας Πειραιώς, «η συναλλαγή επιβεβαιώνει την μακρά δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς στη στήριξη του τουριστικού κλάδου, ακόμη και στις απαιτητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19.

Αναδεικνύει επίσης την ισχυρή σχέση της Τράπεζας με σημαντικούς διεθνείς επενδυτές, όπως η HendersonPark και η Hines, τους οποίους με συνέπεια στηρίζουμε κατά την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων».

Η HendersonPark είναι ευρωπαϊκή πλατφόρμα realestate και έχει ως αντικείμενο την απόκτηση και διαχείριση ακινήτων σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές. Η Hines είναι διεθνής εταιρεία επενδύσεων σε realestate με παρουσία σε 24 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ