Σάκης Τανιμανίδης στον Αρναούτογλου - «Ήταν δύσκολο με τον κορωνοϊό να λένε σε μένα & στη Χριστίνα ότι το κάναμε επίτηδες» (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής...

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night Show” ήταν χθες ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής μίλησε για πολλά πράγματα, όπως για τα επαγγελματικά του, την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την περιπέτεια υγείας που πέρασαν και οι δύο αφού κόλλησαν Covid-19. 

Αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον κορωνοϊό, ενώ απάντησε και σε εκείνους που λένε πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα δεν διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

 

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως τα χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ό,τι καλύτερο...».

 

 

Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που του συνέβη «Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορωνοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ», εξομολογήθηκε.

 

 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τόνισε ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και «θα είμαι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση. Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ