Maria & Katerina: Ανέκδοτες φωτογραφίες από τις "άγνωστες" κόρες του Vladimir Putin

Αδημοσίευτες πόζες από την εφηβεία τους...

Σπάνιες, ανέκδοτες μέχρι τώρα, φωτογραφίες από τις δύο "άγνωστες" κόρες του Vladimir Putin, έδωσε στη δημοσιότητα, ο πρώην φίλος και δεξί χέρι του Ρώσου Προέδρου, Sergey Pugachyov.

Οι φωτογραφίες της Maria και της Katerina, που είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καρπός του γάμου του Putin με την πρώην σύζυγό του, Lyudmila, δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Pugachyov.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο πρώην συνεργάτης του Putin έχασε πρόσφατα αγωγή 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Ρωσίας, όπως αναφέρει η nypost.com.

Στις λήψεις αυτές βλέπουμε τις δύο κοπέλες, που σήμερα υπολογίζεται ότι είναι λίγο πάνω από 30 ετών, στην εφηβεία τους.

Μια φωτογραφία δείχνει τα κορίτσια σε ένα ιδιωτικό πάρτι με το ρωσικό ποπ συγκρότημα Strelki, ενώ σε άλλες τις βλέπουμε σε επίσημο δείπνο με τα παιδιά του Sergey Pugachyov.

Ο Ρώσος Πρόεδρος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την ιδιωτική του ζωή και δεν έχει ποτέ επιβεβαιώσει πως τα δύο κορίτσια είναι πράγματι κόρες του. 

(Photos: pugachevsergei.com)

Η Maria, 35 ετών σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες χρησιμοποιεί το επώνυμο Vorontsova και ασχολείται με την ιατρική έρευνα, ενώ φέρεται να είναι παντρεμένη με έναν Ολλανδό επιχειρηματία και να έχει κάνει ήδη παππού τον Putin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Putin ??Президент (@vputin.team) on

Η Katerina, 33 ετών, φέρεται να χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της, Tikhonova, ήταν χορεύτρια rock n' roll, ενώ υπήρξε παντρεμένη με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, τον Kirill Shamalov, με τον οποίο χώρισε το 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александр (@zagrekov) on

Πολλές είναι οι πληροφορίες, επίσης, τα τελευταία χρόνια πως ο Putin έχει αποκτήσει και δύο ακόμη παιδιά με την πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Alina Kabaeva.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ