Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Φόρεσαν γάντια, σκούφους, μάσκες & ζύμωσαν ψωμί για τους απόρους (φωτό)

 Ταπεινή... εμφάνιση για το βασιλικό ζεύγος.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ο Χάρι και η Μέγκαν φόρεσαν μάσκα, γάντια και σκούφο και έψησαν ψωμιά για το πρόγραμμα της εθελοντικής οργάνωσης «Homeboy Industries».

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι μένει προς το παρόν στο αρχοντικό του παραγωγού Τάιλερ Πέρι, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, έχοντας αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα. 

Κατά την επίσκεψή τους στο αρτοποιείο, βοήθησαν στην προετοιμασία του φαγητού και έμαθαν περισσότερα για το πρόγραμμα του οργανισμού. 

 

 

«Ευχαριστούμε τον Χάρι και την Μέγκαν, τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, που μας επισκέφθηκαν και βοήθησαν την ομάδα μας.

Το προσωπικό μας ενθουσιάστηκε που συνεργάστηκε μαζί τους, καθώς βοήθησαν στην προετοιμασία του φαγητού και έμαθαν περισσότερα για το πρόγραμμα #FeedHOPE που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στο οποίο οι συμμετέχοντες προετοιμάζουν γεύματα για ηλικιωμένους και νέους που έχουν ανάγκη σε όλο το Λος Άντζελες, μετά την πανδημία του κορωνοϊού», έγραψε το αρτοποιείο στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ