Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε σε φούρνο- «Μου ζητάει το παιδί να φάει & του λέω κάνε υπομονή...» (βίντεο)

«Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 900- 1000 ευρώ και μπορούσα και ζούσα τα παιδάκια μου μια χαρά... Τα έβλεπα στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα κι εγώ σε αυτή την κατάσταση...» ανέφερε η γυναίκα.

Η ιστορία του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε χθες από πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Η μητέρα του παιδιού, άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, διαζευγμένη με δύο κοριτσάκια, αναζητά εργασία, όμως η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω του κορωνοϊού.

 

Διαβάστε επίσης: 9χρονη κόρη άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου της Ρόδου λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο

Όπως τόνισε η γυναίκα δεν περίμενε πως το παιδί της θα έπεφτε κάτω από την πείνα, ενώ το κοριτσάκι της την ρώτησε, όπως αποκάλυψε, «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;». 

«Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 900- 1000 ευρώ και μπορούσα και ζούσα τα παιδάκια μου μια χαρά... Τα έβλεπα στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα κι εγώ σε αυτή την κατάσταση...» ανέφερε χαρακτηριστικά η άνεργη μητέρα της 9χρονης, μιλώντας στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η ίδια μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι για μια μητέρα να βλέπει το παιδί της να πεινάει, ενώ είπε πως όλοι περνούν δυσκολίες και θεώρησε πως είναι κάτι παροδικό.

Η γυναίκα σταμάτησε να εργάζεται από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τον χειμώνα ζούσε με το επίδομα ανεργίας και όπως είπε ο πατέρας των παιδιών της δεν της συμπαραστέκεται καθόλου.

«Σκέφτηκα: έφερα στον κόσμο τα παιδιά για να πεινάνε; Έφτασα στο σημείο το κοριτσάκι να μου ζητάει να φάει και να της λέω, κάνε υπομονή να πάρω τα 533 ευρώ;» είπε η γυναίκα, ενώ αποκάλυψε πως της έκοψαν και το ρεύμα στο σπίτι όπου μένει με τα παιδιά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ