Υπόθεση 10χρονης: Σε δομή φιλοξενίας η ανήλικη μαθήτρια - Εκτός σπιτιού & το μικρότερο αδελφάκι της

Το κοριτσάκι που έπεσε θύμα απαγωγής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα παραμείνει σε δομή φιλοξενίας για τις επόμενες ημέρες.

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η ανήλικη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να  ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της. 

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η παραμονή θα είναι προσωρινή.  

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας του παιδιού ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης, πως ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, του ζήτησε να συναντηθούν και να προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

πως «δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο, γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν».

Επίσης, ο κ. Κούγιας κατήγγειλε πως «δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο, γνωστό επιχειρηματία», ο οποίος του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ