Υπόθεση 10χρονης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το κοριτσάκι - Τους συνεργούς της 33χρονης αναζητά η Αστυνομία (βίντεο)

Το 10χρονο κορίτσι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο μεταφέρθηκε προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας.

Εξιτήριο, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής, πήρε από το νοσοκομείο η 10χρονη που απήχθη έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, από την 33χρονη γυναίκα.

Η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε χθες, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία της και τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία & όλα τα στοιχεία της κατηγορούμενης για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Το κοριτσάκι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο μεταφέρθηκε προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας, όπως αναφέρει το seleo.gr.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση 10χρονης: Τι εκμυστηρεύτηκε στον αδελφό της - Το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι της απαγωγής (βίντεο)

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

 

 

Ενώ η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι δεν είχε συνεργό, όμως ο αδελφός της ανήλικης μαθήτριας αποκάλυψε πως το κοριτσάκι του είπε ότι δεν ήταν μόνες τους, εκείνη και η 33χρονη, στο διαμέρισμα, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κύκλωμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ