Υπόθεση 10χρονης: Τι εκμυστηρεύτηκε στον αδελφό της - Το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι της απαγωγής (βίντεο)

«Η αδελφή μου δεν ήταν μόνη με την 33χρονη στο διαμέρισμα» αποκάλυψε ο αδελφός του 10χρονου κοριτσιού.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την απαγωγή της 10χρονης από την Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, Χρήστος, το κοριτσάκι ξέρει πολλά και σιγά σιγά της έρχονται στο μυαλό εικόνες από όσα πέρασε.

Η μικρή μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε στον αδελφό της πως δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα με την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της, όπως μετέδωσε το Mega.

 

 

Το 10χρονο κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την ψυχολογική της κατάσταση να παραμένει εύθραυστη.

Μάλιστα, όπως η ίδια είπε στον αδελφό της «δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, καθώς βλέπει την γυναίκα που την άρπαξε έξω από το σχολείο της».

Όπως ανέφερε ο 25χρονος, το κοριτσάκι ηρεμεί μόνο όταν βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους και για τον λόγο αυτό ο ίδιος κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της μικρής και το βράδυ.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, υποστήριξε πως η πελάτισσά του «δεν έχει καμία σχέση με ανήλικα παιδιά», ενώ ανέφερε ότι «δεν αποδεικνύεται από την ιατροδικαστική καμία απολύτως σωματική κάκωση ή σεξουαλική βία».

«Το μοναδικό που ισχύει είναι ότι την ακολούθησε στο σπίτι, την έβαλε για μπάνιο, έφαγαν, έπαιξαν, γέλασαν... Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρξε επαφή ή κακοποίηση» ανέφερε ο συνήγορος της 33χρονης, ενώ συμπλήρωσε «είναι και η ίδια μητέρα ανήλικου παιδιού... Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν υπάρχει κάκωση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ