Άδωνις Γεωργιάδης - Νίκος Παππάς: Στα "παράθυρα" του Γιώργου Παπαδάκη - Οι "καυτοί" διάλογοι & η ατάκα: Τι είσαι εσύ ο Μέγας Ναπολέων; (βίντεο)

Διάλογοι "φωτιά" ανάμεσα στους δύο πολιτικούς...

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ήταν σήμερα το πρωί ο Νίκος Παππάς και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Υπουργό Ανάπτυξης ξέσπασε έντονη κόντρα, με αφορμή το ηχητικό απόσπασμα που κατέθεσε στην προανακριτική της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. 

Αρχικά, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Νίκος Παππάς διέκοψε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στη συνέχεια ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε «εφόσον ο κύριος Παππάς μιλάει για έμβασμα 2,6 εκατομμυρίων... Βγάλε τώρα τον αριθμό του λογαριασμού, αν δεν έχεις αριθμό λογαριασμού είσαι ψεύτης...», για να λάβει την απάντηση από τον Νίκο Παππά «ψεύτης είσαι εσύ κατ' επάγγελμα και το γνωρίζει το Πανελλήνιο...». 

«Ο κ. Παππάς σε κάθε εκπομπή που εμφανίζεται λέει και μία διαφορετική θεωρία... Αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο γιος μου ο Αλκαίος που είναι 6 ετών...» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ συμπλήρωσε πως «η ιδέα ότι μιλάει ο κ. Παππάς στον κ. Μιωνή σε τρίτο πρόσωπο είναι σχεδόν για το Δελφινάριο, όχι για να το συζητάμε στην τηλεόραση».

Σε άλλο, δε, σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Παππάς λέει στον Άδωνι Γεωργιάδη «Σταμάτα. Τώρα μιλάω εγώ. Τώρα μιλάω εγώ, θα κάτσεις να ακούσεις», για να λάβει την απάντηση από τον Υπουργό Ανάπτυξης «Τι είσαι εσύ ο Μέγας Ναπολέων Βοναπάρτης; Ο Ναπολέων είσαι; Ο Λουδοβίκος ο ΙΔ;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ