Καλοκαίρι με E- camp στην Ελληνική Αγωγή: Δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω διαδικτύου

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.... 

Το νέο, πρωτότυπο και χαρούμενο θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής, είναι γεγονός! Από τα τέλη Ιουνίου που ολοκληρώνεται το εκπαιδευτικό έτος, έως και τα τέλη Αυγούστου, ετοιμάσαμε για εσάς ένα online camp που θα κρατήσει όμορφη, ευχάριστη και δημιουργική παρέα.

Τα παιδιά προετοιμάζονται έτσι, όλο το καλοκαίρι, για την επόμενη τάξη του σχολείου, χωρίς καν να το καταλάβουν, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με τη δημιουργική απασχόληση.

Ιδανικό για παιδιά που φοιτούν και σε ξενόγλωσσα σχολεία

Το e – summer camp της Ελληνικής Αγωγής είναι ιδανικό για τα παιδιά που, ενώ γνωρίζουν Ελληνικά, παρουσιάζουν αδυναμία στον γραπτό λόγο. Τα αξεπέραστα κλασσικά κείμενα της ελληνικής Λογοτεχνίας, η συνοπτική παρουσίαση της Γραμματικής του δημοτικού και τα απλά προβλήματα των Μαθηματικών, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους, ενώ δημιουργούν σωστές βάσεις για την εκμάθηση της γλώσσας.

Τι σημαίνει e – camp

Πρόκειται για ένα θερινό πρόγραμμα δομημένης απασχόλησης και εκπαίδευσης που διατίθεται μέσω διαδικτύου. Το πρόγραμμα προσφέρεται από την ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Αγωγής – χωρίς “κατέβασμα” ή εγκατάσταση – και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρεθείτε.

Άρα, για εσάς που θα παραθερίσετε εκτός Αθηνών, αλλά και εσείς που θα παραμείνετε στην Αθήνα, το e – camp αποτελεί την ιδανική επιλογή. Εύκολο, όμορφο, διασκεδαστικό, ασφαλές, μπορείτε άφοβα να αφήσετε τα παιδιά σας να το βλέπουν χωρίς επιτήρηση, και ταυτόχρονα σχεδιασμένο για ξεκούραστη, ψυχαγωγική και εκπαιδευτική παρακολούθηση.

Τι περιέχει το e – camp

Το θερινό πρόγραμμα αποτελείται από καθημερινές ενότητες, οι οποίες ξεδιπλώνουν, μία σειρά από καλά οργανωμένες δραστηριότητες, βασισμένες στο σύγχρονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ελληνικής Αγωγής, που αποτελεί εγγύηση από το 1994.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνετε στα δομημένα εκπαιδευτικά βίντεο, ώστε να είναι εύπεπτα, με στόχο έχουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον  των παιδιών μέσα από το ευχάριστο περιεχόμενό τους. Τα βίντεο διαρκούν από 5 έως 15 λεπτά και αποτελούνται από μικρά μαθήματα λογοτεχνίας, γλώσσας, αρχαίων ελληνικών, ετυμολογίας και μαθηματικών.

Μάθετε περισσότερα στο ellinikiagogi

Ανάμεσα στα μαθήματα, παρεμβάλλονται παιχνίδια για παιδιά, στιγμές μουσικού και θεατρικού παιχνιδιού, εικαστικών, νότες παράδοσης και πολιτισμού αλλά και δημιουργία παραμυθιού! Ο στόχος είναι να εισάγουν το παιδί στις βασικές έννοιες και προοδευτικά να εμβαθύνουν στην ελληνική παιδεία, που συνδυάζει την εκπαίδευση, το ήθος και τον πολιτισμό με τη γνώση, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού.

Διάρκεια e – camp

Όλο το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερεις θεματικές ενότητες. Η ευελιξία του προγράμματος σας δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε, χωρίς χρονική δέσμευση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ