Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποχαιρετά τον πατέρα του παιδιού της με ευτυχισμένες στιγμές τους - Ο γιος συντετριμμένος αν & τον αρνιόταν επί χρόνια

Δείτε πως τον αποχαιρέτισαν.....

Ο Steve Bing,  πρώην συντρόφου της Λιζ Χάρλεϊ,  με την οποία απέκτησε έναν γιο, αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 27ο όροφο της πολυκατοικίας του. 

Ο Μπινγκ ήταν κληρονόμος αμύθητης περιουσίας πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του

Ο 55χρονος φέρεται ότι ένιωθε κατάθλιψη λόγω του εγκλεισμού, των περιοριστικών μέτρων και της απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Μπινγκ ήταν ο πατέρας του 18χρονου γιου της Χάρλεϊ, Ντέμιαν, χωρίς ωστόσο να έχει πολλές επαφές με το γιο του. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Μπινγκ είχε αρνηθεί ότι είναι πατέρας του αγοριού και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί.

 

 

Το πασίγνωστο μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε φωτογραφίες τους στο Instagram και έγραψε πως είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του πρώην της και πατέρα του παιδιού της.

 

 

Στην ανάρτησή της μας δείνχει τις ευτυχισμένες τους στιγμές...

Ο γιος της από την άλλη ο οποίος δεν είχε την καλύτερη σχέση με τον πατέρα του ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει το ηλιοβασίλεμα και έγραψε: ''Σας ευχαριστώ πολύ όλους, όσοι μου στείλατε μήνυμα στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Αυτή είναι μια περίεργη περίοδος για μένα.... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ