Αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 27ο όροφο ο δισεκατομμυριούχος Steve Bing – Ήταν πατέρας του παιδιού της Λιζ Χάρλεϊ & μιας κόρης από διάσημη τενίστρια

Έπεσε από τον 27ο όροφο....

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του συγγραφέα και πρώην συντρόφου της Λιζ Χάρλεϊ, Steve Bing

Ο Μπινγκ ήταν κληρονόμος αμύθητης περιουσίας πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του. Ο παραγωγός και σκηνοθέτης σύμφωνα με πηγές είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας της απομόνωσης λόγω του κορονοϊού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP ... STEVE BING! I am beyond stunned & sad! #stevebing one of the kindest souls I’ve ever crossed paths with! No words!!! Say “hi” to Delaney for me! They loved each other!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suze Lanier-Bramlett (@suzelanierbramlett) στις

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του στα 55 του χρόνια,  βουτώντας στο κενό από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στην συνοικία του Century City του Λος Άντζελες.

Ο Μπινγκ ήταν από τους δημιουργούς του Polar Express του Τομ Χανκς συμμετέχοντας με 100 εκατομμύρια ευρώ αναφέρει το TMZ

 

 

 

 

Επίσης ήταν παραγωγός της ταινίας για τους Rolling Stones του Μάρτιν Σκορτσέζε το Shine A Light. Ήταν επίσης φιλάνθρωπος και τον Απρίλιο του 2012 συμμετείχε στο πρόγραμμα Giving Pledge του Μπιλ Γκέιτς και του Γουόρεν Μπάφετ.

 

 

 

 

Ο ίδιος ήταν πατέρας του γιου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντέμιαν Χάρλεϊ με την οποία είχε σχέση από το 2000 έως το 2002. 

Εδώ να σημειώσουμε πως ο ίδιος είχε διαμάχη με το διάσημο μοντέλο για την αναγνώριση του παιδιού αλλά σύμφωνα με την Daily Mail η σχέση τους τα τελευταία χρόνια ήταν καλή. 

Ο 18χρονος Ντέμιαν έχει πάθει ταύτιση προσωπικότητας με την μητέρα του, ποζάρει σαν αυτήν, αφήνει μακριά μαλλιά σαν το διάσημο μανεκέν - επιχειρηματία και δείχνει εύθραυστος. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ