Τρομερή 5άδα! Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Ρεμπούτσικα, η Νικολακοπούλου, ο Άρης Δαβαράκης ‘’Σταθερά στα Όνειρα’’

Ο δίσκος, κυκλοφορεί από την MINOS EMI/ UNIVERSAL..

20 χρόνια ακριβώς από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν δισκογραφικά η εξαιρετική συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα και η σπουδαία στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, ο Γιώργος Περρής ενώνει τις δύο κορυφαίες δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού σε ένα νέο άλμπουμ.

 

 

Το Σταθερά στα Όνειρα”, είναι ένα άλμπουμ φτιαγμένο με ατόφια αγάπη και σεβασμό για τη μουσική, τα όνειρα και την ίδια την τέχνη του τραγουδιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εσείς τον ακούσατε τον δίσκο μας? ?❤️??? #statherastaonira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Perris (@georgeperris) στις

 

Μαζί τους και ο σημαντικός Άρης Δαβαράκης, υπογράφοντας τους στίχους σε δύο τραγούδια.

Στον δίσκο συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Γιώργος Περρής. Ο δίσκος με τα νέα τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, της Λίνας Νικολακοπούλου, του Άρη Δαβαράκη και του Γιώργου Περρή, κυκλοφορεί από την MINOS EMI/ UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Mάλιστα ο Μάριος Φραγκούλης ευχήθηκε στους δημιουργούς με μια αφιέρωση στο Instagram: ''Συγχαρητήρια Γιώργο, Ευανθία, Λίνα και Άρη για τον νέο σας δίσκο ´Σταθερά Στα Όνειρα’!!! Είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια τα τελευταία χρόνια‼️Μπράβο''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ