Υπόθεση 10χρονης: Η 33χρονη θέλει να πληρώσει αποζημίωση για να μην φυλακιστεί - Τώρα στην Ανακρίτρια (φωτό - βίντεο)

Αυτή την ώρα απολογείται η 33χρονη...

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγο η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας.

(Photo: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας κουκούλα, η κατηγορούμενη οδηγήθηκε από τους Αστυνομικούς στην 1η τακτική Ανακρίτρια, από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

 

 

Η κατάθεσή της αναμένεται να κρατήσει αρκετή ώρα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

(Photo: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Η 33χρονη επικαλέστηκε χθες προβλήματα υγείας και για τον λόγο αυτό πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 

 

Διαβάστε επίσης: Ομολογία της 33χρονης: Έτσι έπεισα την Μαρκέλλα - Μου άρεσε το κοριτσάκι ήθελα να μείνω μαζί της! - Τα xanax και η κοκαΐνη (Βίντεο)

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, δε, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε πως η 33χρονη εξέφρασε την επιθυμία να αποζημιώσει οικονομικά την οικογένεια του παιδιού, ώστε να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

 

 

Μιλώντας στο Open, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως ήταν πιθανό η υπόθεση της 10χρονης να είχε ανάλογη εξέλιξη με εκείνη της μικρής Μαντλίν αν δεν είχε βγει το Amber Alert και δεν είχε υπάρξει η τεράστια κινητοποίηση του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Απαγωγή 10χρονης: H 33χρονη δεν δέχεται την κατηγορία του βιασμού, μόνο της ασέλγειας - Εκδιδόταν και είχε σύντροφο

Παράλληλα, ανέφερε πως η οικογένεια σκοπεύει να μηνύσει την 33χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο λόγω της χορήγησης κοκτέιλ ναρκωτικών στο παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ