Βίντεο: Ο αστυνομικός που κατηγορείται για την δολοφονία του George Floyd πήγε σουπερμάρκετ - Τον αναγνωρίζουν και επί 3' τον "ανακρίνουν"

Στο "μαρτύριο της ανάκρισης" υποβλήθηκε στο σουπερμάρκετ ο ένας από τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Floyd...

Ο ένας από τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για την δολοφονία του George Floyd στη Μινεάπολη και αποφυλακίστηκε, αφού πρώτα κατέβαλλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης, δεν σταματά να έχει μπλεξίματα.

Ο 26χρονος J. Alexander Keung πήγε σουπερμάρκετ, όπου για κακή του τύχη τον αναγνώρισαν.

Χρήστης του twitter ανέβασε το βίντεο που δείχνει τον έναν από τους κατηγορουμένους για την δολοφονία του "μαύρου γίγαντα" να δέχεται στωικά όσα του λέει μία εμφανώς οργισμένη γυναίκα, κοιτάζοντας κάτω.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τη γυναίκα να του απευθύνεται, ρωτώντας τον αν είναι ο Keung, ο ίδιος το παραδέχεται και ακολουθεί διάλογος "φωτιά".

Η γυναίκα του λέει πως θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται έξω από την φυλακή και τον ρωτά «Οπότε απλά έρχεσαι εδώ άνετα και ψωνίζεις σαν να μην συνέβη τίποτα;».

Ο ίδιος απαντά πως απλά εφοδιάζεται με τρόφιμα, πως «καταλαβαίνει αυτό που λέει» η γυναίκα και πως «λυπάται που αισθάνεται έτσι», πριν φύγει.

Η γυναίκα εξακολουθεί να του τα ψάλλει επί 3 λεπτά, όσο εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει, τονίζοντάς του πως «δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στη Μινεσότα σαν να είναι όλα καλά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Randy B... (@techandmusicfan) on

Η ίδια τον ρωτά επίσης που βρήκε τα χρήματα για την αποφυλάκιση, ενώ του λέει πως είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει στη φυλακή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ