Τραγωδία στη σκοποβολή: Η Σέρβα συναθλήτρια της Άννας Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, πέθανε στη γέννα μόλις 30 ετών (φωτό)

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό...

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της μόλις 30 ετών πρωταθλήτριας της σκοποβολής, Μπομπάνας Βελίτσκοβιτς, από επιπλοκές κατά τη διάρκεια του τοκετού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

Η Σέρβα πρωταθλήτρια Ευρώπης και μεγάλη αντίπαλος της Άννας Κορακάκη, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων τον περασμένο Φεβρουάριο στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Σε ανακοίνωσή της η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας, αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια της 30χρονης αθλήτριας, τονίζοντας «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της».

Με ανάρτησή της στο instagram, η Άννα Κορακάκη, έγραψε, σοκαρισμένη, λίγα λόγια για τον θάνατο της συναθλήτριάς της.

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που η καρδιά δεν μπορεί να αντέξει και το μυαλό αδυνατεί να απαντήσει στα "γιατί". Τα λόγια είναι τόσο "μικρά" και τα συναισθήματα τόσο έντονα... Μπομπάνα, έφυγε τόσο νωρίς που οι καρδιές μας δεν μπορούν να το δεχθούν... Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και την Σερβική Ομάδα Σκοποβολής. Αυτές τις στιγμές της θλίψης, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι για εκείνους. Αγαπημένη μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ... Αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν το συγκινητικό μήνυμα της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ