Ομολογία της 33χρονης: Έτσι έπεισα την 10χρονη - Μου άρεσε το κοριτσάκι ήθελα να μείνω μαζί της! - Τα xanax και η κοκαΐνη (Βίντεο)

"Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει..."

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης.

 

Στις ανατριχιαστικές περιγραφές, η δράστις ομολογεί ότι χρησιμοποίησε την κόρη της για να πείσει την 10χρονη να την ακολουθήσει, και της υποσχέθηκε ότι θα την πάρει μαζί της για να παίξουν, ενώ δεν δίστασε να την καθησυχάσει λέγοντας της ψέμματα ότι είχε ειδοποιήσει την μητέρα της.

 

Με τη φράση όλα είχαν «πάει λουκούμι», η ίδια περιγράφει πώς χάλασαν τα σχέδια της τη στιγμή που η μικρή είδε στην τηλεόραση ότι η οικογένειά της την αναζητούσε και τότε της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg τα οποία ανέφερε ότι της τα γράφει παθολόγος αλλά δεν έχει τη συνταγή μαζί της.

 

«Το κορίτσι μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει.

 

Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά της … και ότι έχω συννενοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την (αναφέρεται το όνομα της κόρης της) και με ακολούθησε.

 

Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε “λουκούμι”. Μόλις φτάσαμε η 10χρονη διαπίστωσε πως έλειπε η… και λέω μπλεξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά».

 

Όπως ομολογεί, την επόμενη μέρα «έβαλε στα δόντια» του παιδιού κοκαϊνη. Του είπε ότι την επόμενη μέρα θα την επέστρεφε στη μαμά της και το πρωί του Σαββάτου, αφού άφησε την 10χροη κοντά στο πρατήριο καυσίμων όπου βρέθηκε, φρόντισε να πετάξει το κινητό της και πήρε ταξί για να μεταβεί στην Παραλία Κατερίνης, όπου συνελήφθη.

 

 

Δείτε το απόσπασμα στο 0:38’…

 

Είχε προλάβει να κόψει και να βάψει τα μαλλιά της και να σπάσει τον υπολογιστή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ