Κώστας Γιαννόπουλος από το "Χαμόγελο του Παιδιού": Το λέω για ακόμα μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε... (βίντεο)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" για την υπόθεση της 10χρονης...

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", μιλώντας σήμερα στο Open, για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, "ξέσπασε" τονίζοντας πως είναι η τελευταία φορά που μιλά είτε εκείνος, είτε οποιοσδήποτε άλλος από το "Χαμόγελο" για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ίδιος τόνισε πως το "Χαμόγελο" ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, ως όφειλε, για όσα καταγγέλθηκαν για την υπόθεση αυτή.

«Έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν ότι υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε... » συμπλήρωσε ο κ. Γιαννόπουλος, τονίζοντας πως εκείνος γνωρίζει και άλλα στοιχεία, τα οποία δεν μπορεί να αναφέρει.

«Αν δεν ήταν αυτή η κινητοποίηση του κόσμου, το παιδί τώρα δεν ξέρω που θα ήταν... Δεν ξέρω πως θα κατέληγε» ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", ενώ αναφερόμενος σε όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, είπε «Το "Χαμόγελο του Παιδιού" δεν ζητάει ποτέ να πάρει μία επιμέλεια παιδιού, παρά μόνο ενημερώνει για την κατάσταση που έχει, και που δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα, την κυρία Εισαγγελέα».

 

 

Τέλος, ο κ. Γιαννόπουλος έκλεισε αναφέροντας «Το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και γνώριζε όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού... Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινόταν... Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί γιατί δεν θα πρέπει να πω άλλα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ