Απαγωγή 10χρονης: H 33χρονη δεν δέχεται την κατηγορία του βιασμού, μόνο της ασέλγειας - Εκδιδόταν και είχε σύντροφο

Λέει πως άρπαξε την 10χρονη για να την... φροντίσει...

Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα έφυγε από τα δικαστήρια η 33χρονη η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από την Θεσσαλονίκη. 

Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία μεταφέρθηκε και σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε νωρίτερα από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι η 33χρονη «δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού» και ότι «δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορουμένης, «η πραγματική πρόθεση» της 33χρονης ήταν «να φιλοξενήσει τη Μαρκέλλα, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι, όπως μου είπε, η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή της ιδιαίτερα με τον πατριό της».

 

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και την φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της αναφέρει το ΑΠΕ

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι φιλοξένησε για δύο μέρες την ανήλικη γιατί έβλεπε ότι δεν διαβιούσε σε καλές συνθήκες με τους οικείους της αναφέρει το grtimes.

Εκδιδόταν και είχε ερωτική σύντροφο

Όπως τόνισε ο κ. Νουλέζας, η εντολέας του «παραδέχθηκε ότι τη χάιδεψε όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς». Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική προτίμηση και κατεύθυνσή της, σας λέω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανήλικα παιδιά.

Άλλωστε με πολύ ευθύτητα κατέθεσε χωρίς την παρουσία νομικού συμπαραστάτη ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτική σύντροφο.

Δεν είχε λοιπόν ανάγκη να συνάψει ερωτική σχέση με μια ανήλικη».

 

Επίσης. όπως είπε, ότι της έδωσε ηρεμιστικό, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η 33χρονη ζητά δημόσια συγγνώμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ