Δήμος Βερύκιος για ψευτογιατρό: Έφαγε από τον Δημήτρη Κοντομηνά 55 εκατ. ευρώ

Φέρεται να έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο... 

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος από την ραδιοφωνική του εκπομπή για τη δράση του ψευτογιατρού. 

Ο 47χρονος συνελήφθη την Τρίτη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και πλέον είναι αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, ενώ οι αρχές αναζητούν συνεργάτες του. Ήδη έχει οδηγηθεί στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Βερύκιος  από την εκπομπή του «Ραντάρ» είπε ότι ο 47χρονος που μεταξύ άλλων κατηγορείται για τον θάνατο ενός ηλικιωμένου και δύο ανήλικων παιδιών, είχε εξαπατήσει και τον Δημήτρη Κοντομηνά, από τον οποίον απέσπασε το ποσό των 55 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε, ο μαϊμού-γιατρός φέρεται ότι πριν από χρόνια πλησίασε τον Δημήτρη Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ.

Η υπεξαίρεση 53.000.000 ευρώ, η οποία ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν τελέστηκε ή όχι, εκδικαζόταν χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω COVID-19.

Το 2008, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος, στο σπίτι που διέμενε στην Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ