Απαγωγή 10χρονης: Μυστικότητα ζητά η δικηγόρος της οικογενείας - Στόχος η ηρεμία & η ψυχική αποκατάσταση του παιδιού (βίντεο)

«Δεν θέλουμε το παιδί να είναι στιγματισμένο»

 

Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο.

 

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη, αναφέρει το ΑΠΕ.

 

Η έκκληση της δικηγόρου της οικογένειας…

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του παιδιού, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε στην ΕΡΤ ότι πρόκειται για ανήλικο παιδί και για αυτό απαιτείται μυστικότητα από το στάδιο της προανάκρισης καθώς και σε όλη τη διαδικασία της υπόθεσης.

 

 

 

Γίνεται έρευνα και για το οικογενειακό περιβάλλον και υπογράμμισε πως πρωταρχικός στόχος είναι, η ηρεμία του παιδιού και η ψυχική του αποκατάσταση. Τόνισε δε ότι σε περίπτωση που το σημερινό περιβάλλον της μικρής κριθεί ακατάλληλο υπάρχουν άλλα μέλη της οικογένεια που είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη επιμέλεια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ