Μαντώ Γαστεράτου: Έχω 10 επιπλέον κιλά μετά την εγκυμοσύνη - Το κυνήγι της τελειότητας δεν μου πάει (φωτό)

Ποζάρει με 10 κιλά παραπάνω μετά την εγκυμοσύνη, με το μπικίνι της και χωρίς ρετούς...

Έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου της, η Μαντώ Γαστεράτου τολμά να ποζάρει με το μπικίνι της και χωρίς ρετούς, αποκαλύπτοντας πως «το κυνήγι της τελειότητας» δεν της πηγαίνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

Όπως λέει η ίδια είναι πλέον «10 κιλά πάνω, με τις καμπύλες μου, τα πιασίματα μου, που για πρώτη φορά έχω στην ζωή μου και χωρίς κανένα ίχνος ρετούς! Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι. Δεν έχω ούτε τους λεπτους σμιλεμενους μηρούς, ούτε τους σφιχτους γλουτούς που είχα 2 καλοκαίρια πριν. Δεν χωραω καν στο small νούμερο του περσινού μου bikini. Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω πότε θα ξαναχωρεσω...». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλησπέρα Καλησπέρα... Στην φωτογραφία αυτή με βλέπετε σχεδον 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου μου. 10 κιλά πάνω, με τις καμπύλες μου, τα πιασίματα μου, που για πρώτη φορά έχω στην ζωή μου και χωρίς κανένα ίχνος ρετούς! Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι. Δεν έχω ούτε τους λεπτους σμιλεμενους μηρούς, ούτε τους σφιχτους γλουτούς που είχα 2 καλοκαίρια πριν. Δεν χωραω καν στο small νούμερο του περσινού μου bikini. Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω πότε θα ξαναχωρεσω ? Αυτό που ξέρω είναι πως τα νούμερα και οι μεζούρες και το κυνηγι της τελειότητας δεν μου πάνε σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα από σήμερα. Με σωστη διατροφή και συστηματική γυμναστική που κακά τα ψέματα μου έλειψε... Θα το κάνω όμως γιατί το γουστάρω εγω! Γιατί το θέλω εγώ! Γιατί είναι μια ωραία πρόκληση! Μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω όμως θα απολαμβάνω αυτή την εικόνα του εαυτού μου χωρίς να ντρέπομαι και να κρύβω κανένα σημείο του σώματος μου. Μάλλον ψέματα, θα κρύβω... το πρόσωπο μου από τον ήλιο! Είπαμε μη σταφιδιασουμε κιόλας! ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ♥️? ________________ #ILOVEME #mylife #mybody #myrules

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

Δίνοντας ένα υγιές και πολύτιμο μήνυμα, τόσο για τις νέες μανούλες, όσο και τις γυναίκες γεγονός η Μαντώ τονίζει «τα νούμερα και οι μεζούρες και το κυνηγι της τελειότητας δεν μου πάνε σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα από σήμερα. Με σωστη διατροφή και συστηματική γυμναστική που κακά τα ψέματα μου έλειψε... Θα το κάνω όμως γιατί το γουστάρω εγω! Γιατί το θέλω εγώ! Γιατί είναι μια ωραία πρόκληση! Μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω όμως θα απολαμβάνω αυτή την εικόνα του εαυτού μου χωρίς να ντρέπομαι και να κρύβω κανένα σημείο του σώματος μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

Μάλιστα, η ίδια προτρέπει όλες τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι, καθώς το πιο σημαντικό είναι το πως βλέπει ο καθένας μας τον εαυτό του και όχι το πως μας βλέπουν οι άλλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ