Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Ελεονώρα & η Αλίκη για τον Κώστα που έφυγε στους ουρανούς - Ένας μεγάλος έρωτας, ο Φοίβος & οι αδελφές του (Βίντεο)

"Ήταν ο ορισμός της ζωής..."

Η Αλίκη Κατσαβού η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά βρέθηκε στο καναπέ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια και τον ηθοποιό που πάντα θα είναι χαραγμένος στις μνήμες μας και στην απόφασή τους να κάνουν μαζί ένα παιδί.

 

«Εκείνη την ημέρα το ήξερα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κοτσοβού για την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας. «Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε».

 

Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε. «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα.

 

Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κωστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει.

 

Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε “θέλω να βγω γρήγορα έξω”. Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

 

«Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας».

 

 

 

«Ένιωθα πως “είναι ο Κώστας και θα βγει”. Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας» συμπλήρωσε συγκινημένη η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού περιγράφοντας πως ακριβώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ