Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες": Ο Μελέτης μαθαίνει πως είναι γιος της Ανέτ & κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο Μελέτης δεν αντέχει την αποκάλυψη της αλήθειας...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη θα αποφασίσουν να κλεφτούν, στα προσεχή επεισόδια και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα.

Παράλληλα, η Ανέτ θα αποφασίσει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της.

Έντρομη, όμως, θα ανακαλύψει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα, όπως αναφέρει το περιοδικό MyTV και η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα.

Η Ανέτ θα ενημερώσει τον Δούκα, ενώ το φορτηγό θα χαλάσει στη διαδρομή και οι δύο νέοι θα αναγκαστούν να συνεχίσουν με τα πόδια.

Όταν τους εντοπίσουν, η Πηνελόπη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον πατέρα της, ενώ εκείνος θα διώξει τον Μελέτη από το Διαφάνι.

Έτσι, η Ανέτ θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια.

Εκείνος θα σοκαριστεί ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του και έτσι η μεταξύ τους σχέση ειναι καταδικασμένη.

Μην μπορώντας να το διαχειριστεί, θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη θα ζητήσει, μπροστά σε όλους, διαζύγιο από τον Κλεομένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ