Φανταστικές οι νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Βικτόρια της Σουηδίας & του συζύγου της – 10 χρόνια γάμου - Έτοιμη για τον θρόνο (Φωτό)

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες…

Τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης συχνά έκαναν υποθέσεις για επερχόμενους αρραβώνες και γάμους της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2009 οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, όταν το Βασιλικό Συμβούλιο της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι η Βικτώρια θα παντρευόταν τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου Ντάνιελ, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 2002.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reception hosted by the Swedish government on 17th June 2010 #swedishroyalfamily #swedishroyals #crownprincessvictoria #crownprincessvictoriaofsweden #kronprinsessanvictoria #duchessofvästergötland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH Princess Sofia (@hrh_princess_sofia) στις

 

 

 

 

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2010, ημέρα που οι γονείς της Βικτώριας εόρταζαν την 34η επέτειο του δικού τους γάμου.

 

 

 

 

 

Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν περισσότεροι από 1.200 επισκέπτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται γαλοζοαίματοι και αντιπρόσωποι από διάφορες χώρες.

 

 

 

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Σουηδών χαιρέτησαν το πριγκιπικό ζευγάρι κατά την πομπή τους από την εκκλησία ως τα ανάκτορα.

 

 

 

Στις 19 Ιουνίου η πρώτη στη σειρά διάδοχος του σουηδικού θρόνου, πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ντάνιελ, θα κλείσουν 10 χρόνια έγγαμου βίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kronprinsessparets 10-års bröllopsdag 20/6-2020 #crownprincessvictoria #victoria #kungahuset #weddingday #10yearanniversary #princedaniel #stellapictures #stellapictures_sweden_norway #pictureagency

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Pictures AB (@stellapictures_sweden_norway) στις

 

 

 

Με αφορμή τη 10η επέτειο του γάμου τους, η πριγκίπισσα Βικτόρια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ντάνιελ δημοσίευσαν μερικά νέα επίσημα πορτρέτα τους.

 

 

 

 

Στις 23 Φεβρουαρίου 2012 η Βικτόρια έφερε στον κόσμο την κόρη της Πριγκίπισσα Στέλλα, Δούκισσα του Οέστεργκετλαντ. Ενώ, στις 2 Μαρτίου 2016 η Βικτώρια γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Πρίγκιπα Όσκαρ, Δούκα της Σκάνια.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En ”nygammal” bild på hela kronprinsessfamiljen. ? Anna-Lena Ahlström, Kungl. Hovstaterna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kungligt med Jenny (@kungligtmedjenny) στις

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Βικτόρια σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ