Υπόθεση με βιτριόλι: Ο διάλογος της Ιωάννας με τον 40χρονο στο FB: Τι σου έκανα και με διέγραψες;

Σοκαριστικές οι νέες εξελίξεις... 

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο με τις νέες εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. 

Να σημειωθεί πως η 35χρονη φερόμενη ως δράστις κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Όπως έγινε γνωστό από τους διαλόγους των δύο γυναικών η 35χρονη είχε πρόβλημα με το ότι η Ιωάννα ήταν φίλη στο facebook με τον 40χρονο. Η ίδια στην συνομιλία της με την 35χρονη είπε πως θα τον διαγράψει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η "παρεξήγηση" έγινε στις 26 Νοεμβρίου του 2018. Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα, η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της. Τότε η κοπέλα του απάντησε, λέγοντάς του: "Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;"

 Και εκείνος τη ρωτά: "Τι σου έκανα και με διέγραψες;", με την κοπέλα να απαντά: "Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα". Ο 40χρονος τότε της απάντησε: "Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ". Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Όμως μετά από αρκετό καιρό, ο 40χρονος επανήλθε με νέο μήνυμα. Τότε, η 34χρονη Ιωάννα του απάντησε: "Είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι".

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ίδιο είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα και όταν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. " Είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ