Το πρωθυπουργικό ζεύγος στο Ισραήλ: Οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη & της συζύγου του Μαρέβας

Στο Ισραήλ βρίσκονται ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη στην πρώτη επίσημη επίσκεψή τους, κατά την μετά κορωνοϊό εποχή.

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιούν ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα.

Φορώντας μάσκες, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής, εφαρμόζοντας, πάντως, τα νέα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Στην κ. Μητσοτάκη προσφέρθηκε ένα μπουκέτο λουλούδια, στα χρώματα των δύο χωρών, το λευκό και το γαλάζιο, ενώ χαρακτηριστική λεπτομέρεια ήταν και το γεγονός πως στις μάσκες που φορούσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν τυπωμένες οι σημαίες Ελλάδας και Ισραήλ.

Μετά την υποδοχή στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και τους χαιρετισμούς, με τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω κορωνοϊού, το πρωθυπουργικό ζεύγος μετέβη στην Ιερουσαλήμ για την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπεντζαμίν Νετανιάχου.

Μητσοτάκης και Νετανιάχου συνομίλησαν σε θεμό κλίμα, με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να τονίζει πως η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη «καταδεικνύει τις επιτυχείς και τις θαυμάσιες διμερείς σχέσεις» των δύο χωρών.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Όπως επεσήμανε, δε, ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth, υπάρχουν «τεράστιες δυνατότητες για συντονισμένη δράση» μεταξύ των δύο χωρών σε πολλούς τομείς, όπως οι επενδύσεις, η άμυνα και η καινοτομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ