Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 49χρονου: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη σύζυγο & την κόρη του (φωτό- βίντεο)

Ενώπιον της Εισαγγελέως οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί μητέρα και κόρη προκειμένου να απολογηθούν...

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 45χρονης και της 18χρονης κόρης της για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια τις παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι δύο γυναίκες ανέφεραν, κατά την απολογία τους, ενώπιον της Εεισαγγελέως ότι το θύμα τις κακοποιούσε και αυτή η συμπεριφορά όπλισε το χέρι τους, ενώ ισχυρίστηκαν ότι ασελγούσε στην κόρη του από την ηλικία των 14 ετών.

Ο 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε μία λίμνη αίματος από τον γιο του προχθες το βράδυ και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν ως κατηγορούμενες για τη δολοφονία του η σύζυγος και η κόρη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο ταξιτζή, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. 

(Photo: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ