Απαγωγή 10χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις - Στην Εισαγγελέα ο αδελφός της (βίντεο)

Την επιμέλεια της μικρής αναμένεται να διεκδικήσει ο αδελφός της...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του 10χρονου κοριτσιού από την Θεσσαλονίκη.

Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

H δικηγόρος του αδελφού και της υπόλοιπης οικογένειας της 10χρονης, κ. Ανθούλα Ανάσογλου, βρέθηκε ενώπιον της Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ενώ, όπως τόνισε, ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια από τον αδελφό της μικρής αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας διευκρίνισε πως «θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, ήδη από χθες πως αναμένεται να ελεγχθεί το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζούσε το νεαρό κορίτσι.

 

Ο αδελφός της 10χρονης, Χρήστος, από την πλευρά του, ανέφερε μιλώντας στο Live News του Mega, «Από την πρώτη στιγμή τα αδέλφια και η οικογένεια είμαστε δίπλα της, τρέχουμε... Θέλω να ευχαριστήσω και το "Χαμόγελο του Παιδιού" και όλες τις οργανώσεις που μας βοηθούν... Αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση: Πως γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδελφή μου; Αν δεν εξεταστούμε, εγώ και η αδελφή μου, που έχουμε δουλειά και το δικό μας σπίτι...».

«Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει, οπότε θα προβούμε σε άλλες διαδικασίες...» τόνισε ο αδελφός, ερωτώμενος σχετικά. 

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται και από κάμερες ασφαλείας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύλληψη της γυναίκας που απήγαγε το κορίτσι αναμένεται άμεσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ