Σάκης Κεχαγιόλου – Συνήγορος της κατηγορούμενης για το βιτριόλι: «Δεν τρώει, δεν κοιμάται από την ημέρα της σύλληψής της» (Βίντεο)

"Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της..."

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόλου, σχετικά με την κατάσταση της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι το πρωί της 20ης Μαΐου επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, ανέφερε ότι «αρνείται να φάει, δεν έχει κοιμηθεί από την ημέρα της σύλληψής της και αρνείται την πραγματικότητα».

 

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου, που μου ανέθεσε την υπεράσπιση της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας.

 

«Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, εγώ τη γνωρίζω και την έχω εξηγήσει και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, όχι άρνηση απλώς ενοχής ή αθωότητας, αλλά άρνηση αντιμετωπίσεως της ίδιας της πραγματικότητας, ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της το εξήγησα αυτό. “Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεια μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”.

 

Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη. Αρνείται και να φάει και δεν έχει κοιμηθεί. Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τραγική και την πρώτη ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης που πήγαμε στον ανακριτή.

 

 

Δείτε το απόσπασμα στο 02:02:15’…

 

Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, όταν περιμέναμε απ’ έξω, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ