Όλο το ιστορικό της απαγωγής της 10χρονης: Οι 40 ώρες αγωνίας, οι δηλώσεις on camera των ανθρώπων που την βρήκαν, του αδελφού της & της θείας (Βίντεο)

Τέλος καλό, όλα καλά...

Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΛΑΣ επικεντρώνεται στο να εντοπίσει ποια γυναίκα άρπαξε την μικρή και ποιοι την έκρυβαν μέχρι και χθες το πρωί.

Οι έρευνες συνεχίζονται από χθες το πρωί που εντοπίστηκε η 10χρονη στην Καλαμαριά και πλέον αυτές εστιάζουν στο οικογενειακό περιβάλλον της.

Το κορίτσι που εντοπίστηκε στις 8.40 το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, μετά από 40 περίπου ώρες εξαφάνισης έχει πλέον οδηγηθεί σε νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο θα γίνει ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα, ενώ οι μαρτυρίες όσων την αντίκρισαν σοκάρουν.

Τι δηλώνει ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη

Η ώρα ήταν οχτώ μισή το πρωί όταν ο κύριος Γιώργος Οικονόμου είδε την ανήλικη Μαρκέλλα να περιφέρεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

«Εγώ το ρώτησα από πού έρχεσαι, μου είπε με άφησε η κυρία που με πήρε, μου έδωσε 30 ευρώ να πάρω ταξί για να πάω σπίτι μου».

 

 

Δείτε επίσης: Τι δήλωσε ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα εξουθενωμένη με την τσάντα της στο χέρι - Πως πήρε την Αστυνομία (Βίντεο)

 

Σύμφωνα με την Κατερίνα Σεραφειμίδου που έκανε παρέα στην δεκάχρονη μέχρι να έρθει αστυνομία, το παιδί κρατούνταν με χειροπέδες.

 

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Σεραφημίδου – Τι λέει on camera η γυναίκα που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα: Της έβαλαν χειροπέδες, την πείραξαν, πονούσε (Βίντεο)

 

Συγκλονίζει ο αδελφός της 10χρονης

Μιλώντας στο MEGA, ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος, ανέφερε πως ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι γονείς τους την έχουν δει ακόμη.

 

Υπάρχει το πρωτόκολλο. Περνάει παιδοψυχολόγους, πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Δεν ξέρουμε αν έχει χτυπήσει, σίγουρα φέρει τραύματα στα χέρια της.

 

Με τους γονείς δεν είχα επαφές σήμερα. Γενικότερα δεν μας αφήνουν και πολύ να έχουμε επαφές, ούτε με τη μικρή, ούτε με τους γονείς».

 

Ακόμα και εγώ αυτήν την στιγμή θεωρούμαι ύποπτος. Και ο καθένας από τον κύκλο της θεωρείται ύποπτος. Δίνουμε καταθέσεις συνεχόμενα, δεν έχει βγει κάποια άκρη.

 

Τα μέλη της οικογένειας και οι γονείς δεν έχουν δει αυτή τη γυναίκα. Προς το παρόν είμαστε στο κενό».

 

 

 

Αναφερόμενος στην κατάσταση που βρέθηκε η 10χρονη, είπε χαρακτηριστικά: «το παιδί ήταν πάρα πολύ βρόμικο, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το είχαν κρυμμένο σε κάποιον στάβλο ή κάπου με πολλή βρομιά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρέπει να την απείλησαν και να της είπαν να μην πει τίποτα στην αστυνομία. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει».

 

Τι δήλωσαν συγγενείς…

 

Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, η θεία της δεκάχρονης, Ιωάννα Χατζηλεμονιά, ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι από την εξαφάνιση που τα συναισθήματά τους χτύπησαν «κόκκινο» στο άκουσμα ότι η μικρή βρέθηκε. » Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο».

 

 

 

 

 

«Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει» δήλωσε στο GRTimes.gr η θεία και νονά της 10χρονης, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά. «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράσης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια.

 

 

 

Δείτε επίσης: Θεία Μαρκέλλας: Η χαρά μας είναι απίστευτη - Οι δράστες να τιμωρηθούν - Θα την στηρίξουμε ψυχολογικά με αγάπη (Βίντεο)

 

«Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στο κορίτσι και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ