Θεία 10χρονης: Η χαρά μας είναι απίστευτη - Οι δράστες να τιμωρηθούν - Θα την στηρίξουμε ψυχολογικά με αγάπη (Βίντεο)

Η 10χρονη έδειχνε τα σημάδια στα χέρια...

 

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 10χρονης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Χαρούμενοι είναι μετά τον εντοπισμό της ανήλικης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του στενού συγγενικού της περιβάλλοντος.

 

Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς το παιδί βρέθηκε με σημάδια στα χέρια, σύμφωνα με την Κατερίνα Σεραφημίδου που μίλησε στο κορίτσι το πρωί πριν το παραλάβει η αστυνομία, και η ίδια η ανήλικη της είπε πως την είχαν δέσει με χειροπέδες. Παράλληλα φαίνεται να έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου αφού αν και είχαν μεσολαβήσει σχεδόν δύο μέρες από την εξαφάνισή της, φέρεται να είπε στο ίδιο άτομο πως είχε χαθεί «σήμερα το πρωί».

 

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Σεραφημίδου – Τι λέει on camera η γυναίκα που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα: Της έβαλαν χειροπέδες, την πείραξαν, πονούσε (Βίντεο)

 

Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, η θεία της δεκάχρονης, Ιωάννα Χατζηλεμονιά, ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι από την εξαφάνιση που τα συναισθήματά τους χτύπησαν «κόκκινο» στο άκουσμα ότι η μικρή βρέθηκε. » Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο»

 

 

.

«Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει» δήλωσε στο GRTimes.gr η θεία και νονά της Μαρκέλλας, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά. «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράσης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια.

 

 

 

«Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στο κορίτσι και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.

 

Ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη

Ο Γιώργος Οικονόμου ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει την μικρή και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

"Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100.

 

 

 

Δείτε επίσης: Τι δήλωσε ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα εξουθενωμένη με την τσάντα της στο χέρι - Πως πήρε την Αστυνομία (Βίντεο)

 

Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό" περιέγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ