Κατερίνα Σεραφημίδου – Τι λέει on camera η γυναίκα που βρήκε την 10χρονη: Της έβαλαν χειροπέδες, την πείραξαν, πονούσε (Βίντεο)

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του»

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

Μέχρι η μικρή να παραλειφθεί από την Αστυνομία η κυρία Σεραφημίδου μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει.

 

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε. Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε.

 

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του», είπε η κ. Σεραφημίδου, στο thestival.gr, λέγοντας πως το παιδί φαινόταν να είναι «λίγο στα χαμένα», ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαρκέλλα, δεν είχε καταλάβει ότι είχαν περάσει μέρες από την εξαφάνισή της.

 

«Νόμιζε ότι την πήραν σήμερα το πρωί», είπε η κ. Σεραφημίδου.

 

 

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - Τι δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελου του Παιδιού» (Βίντεο) 

 

Ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη

Ο Γιώργος Οικονόμου ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει την μικρή και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

"Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100.

 

 

Δείτε επίσης: Τι δήλωσε ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα εξουθενωμένη με την τσάντα της στο χέρι - Πως πήρε την Αστυνομία (Βίντεο)

 

Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό" περιέγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ