Η Βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού τα είπε όλα στον Γρηγόρη: Για το μπούλινγκ, τον αδερφό στο ριάλιτι, το γάμο στην Μύκονο με Rolls Royce

Όλα όσα είπε στην συνέντευξη! 

Kαλέσμένη του Γηγόρη Αρναούτογλου ήταν η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποκάλυψε πολλά πράγματα για τον γάμο της στην Μύκονο, για το μπούλινγκ που δέχτηκε στην ζωή της.   αλλά και για τον αδερφό της ο οποίος πήρε μέρος σε γνωστό ριάλιτι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους 19η Μαΐου 1919, η αποφράδα ημέρα που θα την θυμούνται όλοι οι Έλληνες. Εκείνη την εποχή (1914-1923) η Ελλάδα απώλεσε πάνω από 300.000 ψυχές που ζούσαν στην περιοχή του πόντου πάνω από 3 χιλιάδες χρόνια, με ανεπτυγμένο πολιτισμό που δεν διέφερε από την κοινωνική και πολιτιστική ζωή πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Από τους Τούρκους ακολουθήθηκε μια διαδικασία εξόντωσης και ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου που ξεπέρασε και τα όρια της γενοκτονίας. Εμείς σήμερα, σαν έθνος, τιμούμε την μνήμη των Ελλήνων του πόντου για να μην ξεχάσουν οι νεότεροι την Ιστορία της Ελλάδος και τους ανθρώπους που με την ζωή τους προσπάθησαν να κρατήσουν όρθιο τον ελληνικό πολιτισμό. #Γενοκτονια #ΓενοκτονιαΤωνΠοντιων #Ελλάδα #Ποντος ?? #βουλητωνελληνων #Πολιτισμος #19May #Pontos #Genocide #greece??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou) στις

 

"Νιώθω πολύ περήφανη για όσα μου έχει δώσει ο Θεός. Η δυσλεξία είναι κληρονομική.

Δυσκολεύτηκα να διαβάσω γιατί έχω και διάσπαση προσοχής και άκουγα κάποιους πίσω μου να μιλάνε. Όταν νιώσω καλύτερα ίσως να μιλάω ελεύθερα. Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω αλλά αποσπάστηκε η προσοχή μου και βγήκε η δυσλεξία. Μεγάλες προσωπικότητες ανθρώπων έχουν γεννηθεί με δυσλεξία.

 

 

 

 

 

Με πλήγωσε το γεγονός ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία λόγω του μπούλινγκ. Πολλά παιδιά που έχουν δυσλεξία μου έστειλαν μηνύματα στο instagram. "

"Αρχικά ήθελα να γίνω διαιτολόγος, μετά ήθελα να γίνω πολιτικός."

O Tζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο παιχνίδι, The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Είπε συγκεκριμένα: "Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most beautiful bride ? in Anna Veneti custom made wedding dress ✨✨ #custommade #bridal #annaveneti #fashiondesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Veneti Official (@annaveneti) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My creation ❤️ #pantaeutuxismenoi #nazisete #gamos #mykonos #annaveneti #fashiondesigner #bridedress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Veneti Official (@annaveneti) στις

Τέλος μίλησε για τον σύζυγό της Χάρη Μαριόλη αλλά και για τον γάμο τους στην Μύκονο όπου έφτασε στην εκκλησία με μια εντυπωσιακή Rolls Royce. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ