«Δεν πήγα στη δουλειά γιατί ήθελα να φτιάξω τα νύχια μου» - Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την δράστιδα να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης

Όσα υποστήριξε κατά την απολογία της η 35χρονη και το νέο βίντεο από το σημείο της επίθεσης...

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Η ίδια έδειχνε αποστασιοποιημένη και ψύχραιμη, όταν ο Εισαγγέλεας της απήυθυνε ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα της επίθεσης και τον λόγο που είχε στην κατοχή της την περούκα.

(Photo: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 35χρονη υποστήριξε στην απολογία της ότι απουσίαζε από την δουλειά της την ημέρα της επίθεσης, γιατί είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Όταν ρωτήθηκε, δε, γιατί είχε στην κατοχή της την περούκα απάντησε πως δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και δεν της άρεσε το χρώμα, γι' αυτό τον λόγο και την αγόρασε.

Σχετικά με την σχέση της με την 34χρονη, η φερόμενη ως δράστις ανέφερε πως την γνώριζε μέσω μιας ξαδέλφης της.

(Photo: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ενώ σε ερώτηση για τον άνδρα που πιστεύεται ότι αφορά η ερωτική αντιζηλεία, η κατηγορουμένη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του χωρίς όμως να φοβάται ότι «τρίτο πρόσωπο» έχει μπει ανάμεσά τους. 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει σχετικά με την επίθεση στην 34χρονη, εκείνη απάντησε, συμφωνά με τις πληροφορίες, «Ναι, ξέρω τι έχει πάθει».

Ο Εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια. 

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ημέρα της επίθεσης.

Το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από την 20η Μαΐου, όταν η 35χρονη έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο, επιβιβαζόμενη σε ένα ταξί.

Επίσης, υπάρχουν πλάνα και από την προηγούμενη ημέρα, την 19η Μαΐου, όταν η φερόμενη ως δράστις πήγε και πάλι στο σημείο, φορώντας τα ίδια ρούχα, όμως, καθυστέρησε για λίγα δευτερόλεπτα και η 34χρονη πρόλαβε να μπει στο γραφείο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ