Αντα Λεούση: Η ημέρα μας είναι σίγουρα πιο συναισθηματική, τρυφερή και με αναπτυγμένη διαίσθηση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Η Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα και η ημέρα μας είναι σίγουρα πιο συναισθηματικήτρυφερή και με αναπτυγμένη διαίσθηση! Οι πιο τυχεροί είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν οι εμπειρίες που μαζεύετε είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τη δημιουργικότητα που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε καινούριες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα, βάζοντας καινούριες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που ήδη έχετε προσχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν από μόνοι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε αναφέρει το oroskopos

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας θέματα, δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε.

ΙΧΘΥΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ