Τα ζώδια από την Άντα Λεούση: Βρείτε την διάθεση να φλερτάρετε Κριοί & εσείς Υδροχόοι διατηρήστε την ψυχραιμία σας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματα ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε και πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ότι σας είναι πλέον ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δε σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτούς. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και oι υπερβολές στη συμπεριφορά δε σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Αντί να ξεκινήσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανώτερους σας με την εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έντονα θα ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα, έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους πριν να είναι πολύ αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε, για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σας έχει εξαντλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις, όπως αναφέρει το oroskopos.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πως θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ