«Η Αστυνομία γνωρίζει με ποιον τρόπο πέθανε η Μαντλίν» - Οι εξελίξεις στην υπόθεση & ο ρόλος της πρώην συντρόφου του Γερμανού παιδόφιλου (φωτό - βίντεο)

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν είναι καταιγιστικές...

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο πως το κοριτσάκι δεν ζει πια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cold Case Workers (@coldcaseworkers) on

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, η αστυνομία γνωρίζει πως πέθανε το μικρό κορίτσι, αλλά όχι που είναι θαμμένο το πτώμα της.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Αναζητείται ο ρεσεψιονίστ που άφησε τον παιδόφιλο να μπει στο ξενοδοχείο - Τι λέει ο Εισαγγελέας

Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης της Bild, Julian Reichelt, μιλώντας στην εκπομπή "Good Morning Britain", είπε χαρακτηριστικά πως «Έχουν μια ιδέα για το πώς πέθανε η Μαντλίν Μακάν, για το πώς έγινε πραγματικά η δολοφονία... Αλλά δεν ξέρουν που είναι θαμμένη».

 

 

Ο Γερμανός Εισαγγελέας Hans Christian Wolters, άλλωστε, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Sky News πως «μετά από όλες τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, έχουμε καταλήξει ότι το κορίτσι είναι νεκρό. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι ζει... Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα της... Γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες από μάρτυρες στην περιοχή για να πάει η υπόθεση σε δίκη».

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Ο 43χρονος Γερμανός βασικός ύποπτος αποφυλακίζεται εντός των ημερών; Σάλος για παραλείψεις στην Πορτογαλία (φωτό - βίντεο)

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αναζητά και την πρώην σύντροφο του φερόμενου ως δράστη, Γερμανού παιδόφιλου, Christian B.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VTM NIEUWS (@vtmnieuws) on

 

Οι γερμανικές αρχές έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό στην Ιντερπόλ για την άμεση σύλληψη της Nakscije M., η οποία έχει εξαφανιστεί από την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ξανά παγκόσμια είδηση η μικρή Μαντλίν: Στα ίχνη του πραγματικού βιαστή & δολοφόνου της - Γερμανός που ζούσε στην Πορτογαλία

Όπως αποκάλυψε η MailOnline, η αστυνομία πιστεύει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να γνωρίζει πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GlobalNet Pictures (@globalnetpictures.co.uk) on

 

Η γυναίκα γνώρισε τον Christian B. το 2013 και έζησαν μαζί στην Πορτογαλία μέχρι το 2014. 

Διαβάστε επίσης: Η νταντά της Μαντλίν για πρώτη φορά μιλά για τη νύχτα που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικές αρχές σε Γερμανία και Βρετανία αναζητούν την Nakscije M. καθώς θέλουν να τους αποκαλύψει όσα γνωρίζει για το παρελθόν του 43χρονου σήμερα παιδόφιλου, ειδικά για την περίοδο που εκείνος ζούσε στην Πορτογαλία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ