Μat Fashion: Εως 60% εκπτώσεις στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή - Τουνίκ, παντελόνια φορέματα & σε μεγάλα μεγέθη

Η mat. fashion καλωσορίζει το καλοκαίρι με δροσερές εκπλήξεις!

Απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για άλλη μία χρονιά αποτελούν τα 20 καταστήματα της mat. fashion, τα οποία σας περιμένουν ανανεωμένα και πλήρως εξοπλισμένα για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ασφάλεια και μοναδικές προσφορές.

Με εκπτώσεις έως 60% σε όλη τη συλλογή, η mat. fashion προσκαλεί όλες τις fashionistas ανεξαιρέτως να ανακαλύψουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα καλοκαιρινά σύνολα και να απολαύσουν ένα φωτεινό και ανέμελο καλοκαίρι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fashion has to reflect who you are. #therealyou #matfashion #matfashionistas #matstyle #stylebeyondsize #realwomen #loveyourcurves #bodypositive #bodypositveinfluencer #bodypositivity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη matfashion (@matfashion) στις

Ανάλαφρες τουνίκ στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, εντυπωσιακά floral φορέματα, θηλυκές δαντέλες, αέρινα καφτάνια, εξωτικά μοτίβα και φυσικά μία μεγάλη ποικιλία από καλοκαιρινά παπούτσια και αξεσουάρ είναι εδώ για να ντύσουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smells like summer ? #matfashion #matfashionistas #matstyle #therealyou #stylebeyondsize #realwomen #loveyourcurves #bodypositive #bodypositveinfluencer #bodypositivity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη matfashion (@matfashion) στις

Παράλληλα με την επέκταση των προσφορών, το shop.matfashion.com παραδίδει τη συλλογή για το Καλοκαίρι του 2020 με δωρεάν μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα, ώστε όλες οι mat. fashionistas να αισθανθούν την ανανέωση που τους αξίζει με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Look on the bright side of life with mat. fashion! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ