Η πριγκίπισσα Kate & το φιλεύσπλαχνο πρόσωπό της: Τέθηκε επικεφαλής οργανισμού για την αποτοξίνωση - Το βίντεο & το virtual tour

Ως επικεφαλής του οργανισμού "Action on Addiction" η Δούκισσα του Cambridge συζήτησε με το προσωπικό του κέντρου αποτοξίνωσης Clouds House.

Ένα virtual tour έκανε η Κate Middleton, μέσα από το παλάτι, καθώς το lockdown για τον κορωνοϊό συνεχίζεται στη Βρετανία και η βασιλική οικογένεια πραγματοποιεί αυτό το διάστημα τις επίσημες εμφανίσεις της μέσω videocalls. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duche.sskate on

Η πριγκίπισσα Kate, φορώντας ένα καρπουζί πουκάμισο που τόνιζε το όμορφο πρόσωπό της, συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο Clouds House, ένα κέντρο αποτοξίνωσης για άτομα εθισμένα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ως επικεφαλής του οργανισμού "Action on Addiction" η Δούκισσα του Cambridge συζήτησε με το προσωπικό του κέντρου για το πως βίωσαν την καραντίνα, ενώ "περιηγήθηκε" και στους χώρους του κέντρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine‘s Fashion ? (@catherinecambridgestyles) on

Η ίδια, μάλιστα, συνεχάρη το προσωπικό για την καλή δουλειά και την σημαντική τους προσφορά, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ