Υπόθεση Μαντλίν: Αναζητείται ο ρεσεψιονίστ που άφησε τον παιδόφιλο να μπει στο ξενοδοχείο - Τι λέει ο Εισαγγελέας

Νέα στοιχεία για την μυστηριώδη υπόθεση έρχονται συνεχώς στο φως...

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το Sky News, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει πλέον τον εργαζόμενο του ξενοδοχείου, ο οποίος φέρεται να έδωσε πληροφορίες στον κύριο αυτή τη στιγμή ύποπτο, τον 43χρονο Γερμανό παιδόφιλο Christian B.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by faith-riley (@holidayxedits) on

Ο Christian B. έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, εμπόριο ναρκωτικών και διαρρήξεις, ενώ και αυτό το διάστημα βρίσκεται στη φυλακή για τον βιασμό μιας 86χρονης Αμερικανίδας.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Ο 43χρονος Γερμανός βασικός ύποπτος αποφυλακίζεται εντός των ημερών; Σάλος για παραλείψεις στην Πορτογαλία (φωτό - βίντεο)

Ένας "διεφθαρμένος" υπάλληλος του ξενοδοχείου όπου διέμενε η οικογένεια της Μαντλίν, το καλοκαίρι του 2007, καθώς και η "αθωότητα" ενός ρεσεψιονίστ μπορεί να αποτελούν το "κλειδί" στην υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας που απασχολεί εδώ και 13 χρόνια τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Find Madeleine McCann Brazil (@findmadeleinemccan_brazil) on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πορτογαλικής εφημερίδας, ο υπάλληλος φέρεται να ενημέρωσε τον ύποπτο για την αρπαγή της Μαντλίν, πως οι γονείς του κοριτσιού και οι φίλοι τους δειπνούσαν κάθε βράδυ στο συγκεκριμένο εστιατόριο δίπλα στην πισίνα. 

Διαβάστε επίσης: Ξανά παγκόσμια είδηση η μικρή Μαντλίν: Στα ίχνη του πραγματικού βιαστή & δολοφόνου της - Γερμανός που ζούσε στην Πορτογαλία

Ο ρεσεψιονίστ του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είχε σημειώσει την κράτηση για το δείπνο σε ένα μητρώο προσωπικού, στο οποίο είχαν πρόσβαση όλοι οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου της Praia da Luz, κάτι που ανακάλυψε η μητέρα της Μαντλίν έναν περίπου χρόνο μετά την εξαφάνισή της, όπως αναφέρει στο βιβλίο της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mamaprimerizayque on

Τώρα, όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα Correio de Manha, η αστυνομία φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που έδωσε τις ευαίσθητες αυτές πληροφορίες στον φερόμενο ως δράστη. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος αυτός είχε στο τηλέφωνό του τον αριθμό τηλεφώνο του Christian B.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 247newsAfrica (@247news_africa) on

 Ο 43χρονος φαίνεται πως χρησιμοποίησε την πληροφορία από τον υπάλληλο του ξενοδοχείου πως οι Μακαν δειπνούσαν δίπλα στην πισίνα και η πόρτα του δωματίου ήταν μισάνοιχτη, με σκοπό την κλόπη, όμως στη συνέχεια απήγαγε το κοριτσάκι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Teen (@brunoteen) on

 

Την ίδια ώρα, Γερμανός Εισαγγελέας υποστηρίζει πως έχει στοιχεία ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή. 

Διαβάστε επίσης: Η νταντά της Μαντλίν για πρώτη φορά μιλά για τη νύχτα που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι

Ο Hans Christian Wolters ζήτησε από όσους γνωρίζουν πληροφορίες σχετικά με την περιοχή που έμενε ο κύριος ύποπτος να τις αναφέρουν στην Αστυνομία, ώστε να βρεθεί το πτώμα του κοριτσιού.

Άλλωστε, είναι γεγονός πως τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν επαρκούν για την καταδίκη του φερόμενου ως δράστη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#madeleinemccann #stillmissingstillmissed

A post shared by Madeleine McCann (@rememberingmadeleinemccann) on

Χωρίς το πτώμα της μικρής Μαντλίν ή την ομολογία του δράστη δεν πρόκειται να σταθεί κατηγορία εναντίον του, καθώς, όπως παραδέχεται ο Εισαγγελέας, δεν υπάρχουν "ισχυρά" στοιχεία εναντίον του, ώστε η υπόθεση να πάει σε δίκη. 

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky News «Μετά από όλες τις πληροφορίες που έχουμε, καταλήγουμε ότι το κορίτσι είναι νεκρό. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι ζει... Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα της... Γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες από μάρτυρες στην περιοχή».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γερμανός Εισαγγελέας, ο ίδιος θεωρεί πως υπάρχουν και άλλα θύματα του Γερμανού παιδόφιλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ