Eirinika: Με εξοργίζει ότι "βιάζουν" την 34χρονη, ενώ σφαδάζει από τους πόνους, την κακολογούν & την "σκοτώνουν" ζωντανή

«Την ίδια στιγμή που η κοπέλα σφαδάζει απο τους πόνους μέσα της κι έξω της, οι κακοί, οι κακόλογοι, οι κακεντρεχείς, οι ζηλόφθονοι, οι συκοφάντες, οι λασπολόγοι λένε πως "ήταν πεταχτούλα, προκαλούσε"».

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι εξακολουθεί να δίνει την δική της "μάχη" στο Θριάσιο νοσοκομείο, με συνεχείς επεμβάσεις. 

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν να κακολογούν και να "βιάζουν" την άτυχη κοπέλα, με σχόλια στα social media. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Νικολοπούλου σε σχετική ανάρτησή της στο facebook «Αυτό που με εξοργίζει είναι οτι "βιάζουν" την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ παλεύει για να κρατήσει κάτι απο το παλιό όμορφο πρόσωπό της - την ίδια στιγμή που η κοπέλα σφαδάζει απο τους πόνους μέσα της κι έξω της, οι κακοί, οι κακόλογοι, οι κακεντρεχείς, οι ζηλόφθονοι, οι συκοφάντες, οι λασπολόγοι: «ήταν πεταχτούλα, προκαλούσε», τα πιο απλά γιατί αρνούμαι να αναπαραγάγω τα αισχρότερα για μία κοπέλα που δεν γνωρίζαμε πριν & μπήκε με την τραγωδία της στις ζωές μας κι εμείς κλασσικοί μ@λ@, την λιθοβολούμε. Σκασμός πια...». 

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συμφωνήσουν με την Ειρήνη Νικολοπούλου, τονίζοντας πόσο μικρόψυχοι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι.

Ανάμεσα στα δεκάδες σχόλια και αυτό της Μιμής Ντενίση, η οποία συμφώνησε απόλυτα με την ανάρτηση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ