Ανοίγει το μαγευτικό Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Συναρπαστικός τόπος διακοπών, άνθρωπος & φύση συνυπάρχουν αρμονικά - Θέα Όλυμπος & Αιγαίο (φωτό)

Ονειρικές διακοπές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον...

Το εντυπωσιακό Sani Resort στη Χαλκιδική ανοίγει ξανά τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο CEO του ομίλου Sani/ Ikos, Ανδρέας Ανδρεάδης.

 

 

To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

Δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο προορισμό: Σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία, μπορείτε να χαρείτε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

Το Sani Resort περιλαμβάνει πέντε πολυτελέστατα ξενοδοχεία:

To Sani Beach, που βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, στο Aκρωτήρι της Σάνης, με συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τον Όλυμπο και 7 χιλιόμετρα καταγάλανης παραλίας με  λευκή άμμο.

Το Sani Club, που βρίσκεται σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον με πευκοδάση και μία συγκλονιστική καταγάλανη παραλία με ρηχά νερά, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.

Το Sani Asterias αποτελεί έναν ιδιωτικό παράδεισο, που αποτελείται από 57 σουίτες, με θέα στη Sani Marina ή το Αιγαίο.

Σε μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία ενώ οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα διανθήσουν τη γευστική τους παλέτα με το μενού του βραβευμένου Water Restaurant ενώ οι οικογένεις θα απολαύσουν μία στιγμή ηρεμίας στην παραλία με το πρόγραμμα φύλαξης παιδιών "Babewatch".

Το Porto Sani εγκαινιάζει φέτος 98 πλήρως ανακαινισμένες πολυτελείς σουίτες, ειδικά προσαρμοσμένες για τη φιλοξενία μωρών, παιδιών αλλά και ενηλίκων, καθώς και νέα εστιατόρια και ένα καινούργιο spa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

Μια ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του Sani, μόλις λίγα βήματα από βραβευμένα εστιατόρια, καταστήματα και ιδιωτικές παραλίες με χρυσαφένια άμμο.

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν νέο κόσμο γαστρονομικών επιλογών που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το «El Puerto» – το μοντέρνο ισπανικό εστιατόριο του Porto Sani, υπό την καθοδήγηση του σεφ David Ibarboure, βραβευμένου με αστέρι Michelin.

Και τέλος το Sani Dunes, όπου το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται άψογα με πινελιές Μεσογειακής ατμόσφαιρας: χειροποίητα έπιπλα, ακριβά υφάσματα και άφθονη φύση τριγύρω, ενώ το πολυτελές spa, η ιδιωτική παραλία και οι μεγάλες πισίνες συνεισφέρουν στην απόλαυση. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

Μία μοναδική εμπειρία πολύτελειας και χαλάρωσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sani Resort official (@sani_resort_official) on

 

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέαδης προανήγγειλε, μέσω twitter, το άνοιγμα και του Ikos Resort την 1η Ιουλίου.

 

 

Τα βραβευμένα Ikos Resorts σε Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κω και Ισπανία συνδυάζουν την εξυπηρέτηση πέντε αστέρων με την άνεση και την πολυτέλεια. 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο sani-resort.com και το ikosresorts.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ