Μόνος & έρημος πέθανε ο 81χρονος παπάς - Η περιουσία περιέρχεται στον 27χρονο Ρουμάνο σύζυγο του που τον είχε εγκαταλείψει (φωτό)

O νεαρός χήρος ζει πλέον με την περιουσία του παπά. 

Ένας 81χρονος παπάς από την Βρετανία που παντρεύτηκε έναν 27χρονο Ρουμάνο πέθανε ολομόναχος σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

Από την άλλη ο 27χρονος Florin Marin, χήρος αφού έκλαψε δύο μέρες το ξεπέρασε και τώρα είναι έτοιμος να ξοδέψει την περιουσία του 81χρονου Philip Clements. 

 

 

 

 

Ο συνταξιούχος ιερέας της Εκκλησίας της Αγγλίας πέθανε στις 31 Μαΐου σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου που έκλεισε  εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Ο Florin Marin - που είναι 54 χρόνια νεότερος από τον σύζυγό του - είπε ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος με τον θάνατο του πάτερ Clements, αλλά ότι δύο μέρες πένθους «είναι αρκετές» και ότι ο αείμνηστος σύζυγός του δεν θα ήθελε να είναι λυπημένος.

 

 

 

 

Αντ 'αυτού, ανυπομονεί τώρα να απολαύσει τις 150.000 λίρες που θα λάβει από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, ένα σπίτι 100.000 λιρών που τέθηκε στο όνομά του πριν πεθάνει ο κ. Clements και μια σύνταξη 2.000 £ ανά μήνα. 

 

 

 

 

Ο Florin αποκάλυψε επίσης πώς ο Philip Clements αρρώστησε κατά τη διάρκεια του lockdown  αφού δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τον γιατρό του στο Ηνωμένο Βασίλειο και του τελείωσαν τα φάρμακα αναφέρει η Daily Mail. 

Επιμένει ότι ο 81χρονος άνδρας αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες ανεβάζοντας πυρετό. Εκεί η κατάστασή του επιδεινώθηκε και ο άτυχος ιερέας κατέληξε. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ