Το “The Albion” restaurant- bar άνοιξε πάλι τις πόρτες του - Tα αδέλφια - εξαιρετικοί σεφ Στέφανος & Γιώργος Νούσιας με γαστρονομικές προτάσεις στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας (φωτό)

Όποια ώρα της ημέρας κι αν το επιλέξετε, το The Albion υπόσχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι αξέχαστες στιγμές στην πιο ατμοσφαιρική αυλή της πόλης.

Το αγαπημένο restaurant - bar του Ψυχικού υποδέχθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου την καλοκαιρινή σεζόν, καλωσορίζοντας στον ολάνθιστο κήπο του παλιούς και νέους φίλους.

Το Τhe Albion επανήλθε με ανανεωμένη διάθεση και πολλά υποσχόμενες γευστικές δημιουργίες, δροσιστικά signature cocktails για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού και φυσικά το κλασικό κι αγαπημένο brunch, το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε καθημερινά!

Τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής, σε ένα ελκυστικό open-air περιβάλλον που αποτελεί μια πραγματική όαση, η ομάδα του The Albion είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει για ξεχωριστές στιγμές και μοναδικές εμπειρίες γεύσης.

Το μενού του, με εμπνευσμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας επιμελούνται οι Στέφανος και Γιώργος Νούσιας, οι οποίοι από το 2011 έχουν βάλει την προσωπική τους υπογραφή στη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου.

Με μεσογειακό προσανατολισμό και έμφαση στην άριστη πρώτη ύλη, η κάρτα του παρουσιάζει πιάτα που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, με επιλογές σε κρέας και ψάρι καθώς και comfort ιδέες όπως πληθωρικές συνταγές σε pizza και pasta με ένα καινοτόμο twist.

Στα must-taste συγκαταλέγονται τα σπαγγέτι frutti di mare με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, το tuna steak με πουρέ από φασόλια βανίλιες, μπροκολίνι, φασολάκια, γκρέιπφρουτ και σάλτσα τσίλι με κόλιανδρo, αλλά και η all time classic ταλιάτα μόσχου Βlack Αngus με ντοματίνια, ρόκα, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας.

Μια εξαίρετη ποικιλία από ετικέτες του εγχώριου και διεθνούς αμπελώνα, καθώς και μια δημιουργική λίστα με house cocktails συμπληρώνουν ιδανικά κάθε γεύμα, ενώ τα λαχταριστά homemade επιδόρπια, όπως το cheesecake mango-passion fruit, συνθέτουν τον πιο γλυκό επίλογο.

H μέρα στο The Albion ξεκινά από νωρίς το πρωί με ένα πλούσιο brunch που σερβίρεται πλέον καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 16:00 και παρουσιάζει μια πληθώρα επιλογών για τους λάτρεις του είδους, όπως αυγά σε διάφορες εκδοχές, sandwiches, pancakes αλλά και πιάτα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ από τις 14:00 μέχρι το βράδυ μπορεί κανείς να γευτεί και τις προτάσεις του dinner menu.

Όποια ώρα της ημέρας κι αν το επιλέξετε, το The Albion υπόσχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι αξέχαστες στιγμές στην πιο ατμοσφαιρική αυλή της πόλης.

The Albion

Ομήρου 6, Νέο Ψυχικο

Καθημερινά: 09:00 - 00:00 (η κουζίνα) - Late Breakfast 09:00 - 16:00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 6740710

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ